213 014 70 94

Υποστήριξη σε όλη την Αττική

 • Αξιόπιστες υπηρεσίες

  υποστήριξης Η/Υ και
  περιφερειακών στο χώρο σας

 • Παροχή υπηρεσιών

  από εξειδικευμένους μηχανικούς
  σε πολύ χαμηλές χρεώσεις

 • Άμεση και αποτελεσματική

  τεχνική υποστήριξη
  σε οικιακούς και εταιρικούς χρήστες

 • Υπηρεσίες No fix / No fee!

  Καμία χρέωση εάν δεν γίνει
  επίλυση του προβλήματος

Γιατί να επιλέξω τη datapro;

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που κάνουν τη datapro να ξεχωρίζει:

 • Ερχόμαστε σε σας –Δεν χρειάζεται πλέον να αποσυναρμολογήσετε τον υπολογιστή σας και να τον μεταφέτετε για να επισκευαστεί. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλές ημέρες μέχρι να το πάρετε πίσω. Έρχόμαστε εμείς στο σπίτι ή στο γραφείο σας και διορθώνουμε το πρόβλημα επί τόπου.
 • Ερχόμαστε την ίδια μέρα ή …δεν χρεώνεστε - Όταν ζητάτε υπηρεσία πριν τις 11.00 πμ, Δευτέρα έως Παρασκευή από το τηλέφωνο (εξαιρουμένων των αργιών), εγγυόμαστε ότι ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα είναι στο χώρο σας την ίδια ημέρα ή η υπηρεσία θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!
 • Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μαςΟι έμπειροι τεχνικοί μας είναι από τους καλύτερους στον κλάδο. Με απλά λόγια, είναι ειδικοί σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή και έχουν την τεχνική ικανότητα να διασφαλίσουν ότι οι λύσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι οι καλύτερες.
 • Απαράμιλλη εξυπηρέτηση - ή τουλάχιστον έτσι λένε οι πελάτες μας! Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές όποτε τις χρειάζεστε.
 • 6 ημέρες την εβδομάδα – Να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η datapro μπορεί να σας εξυπηρετήσει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 6 ημέρες την εβδομάδα. Που είναι οι καθημερινές, τα βράδια και τα Σάββατα!
 • Εμπιστευτικότητα – οι ευαίσθητες πληροφορίες του υπολογιστή σας είναι απολύτως ασφαλείς –οι προσεκτικά επιλεγμένοι τεχνικοί μας είναι τόσο τίμιοι που δεν έχετε κανένα λόγω να ανησυχείτε και επιπλέον, κάνουν τα πάντα επί τόπου μπροστά στα μάτια σας!
 • Απλές εξηγήσεις- οι τεχνικοί της datapro σας εξηγούν τα πάντα με απλά λόγια.  Μπορούμε να σας  εξηγήσουμε ακριβώς αυτό που κάνουμε με απλά λογια έτσι ώστε ολά να είναι κατανοητά ακόμα και σε αυτόύς που δεν έχουν αρκετές γνώσεις. Φυσικά, εάν θέλετε μπορούμε να σας δώσουμε γραπτώς μια πλήρη έκθεση στο τέλος της εργασίας με τις ενέργειες που έγιναν.

Είμαι ένας οικιακός χρήστης και όχι μια επιχείρηση. Διατίθενται υπηρεσίες για μένα;

Φυσικά! Παρέχουμε λύσεις υπολογιστών για σπίτια και γραφεία, από βασικές ρυθμίσεις οικιακών χρηστών έως και περίπλοκες εγκαταστάσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τι είδους υπηρεσίες υπολογιστών προσφέρει η datapro;

Παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη υπολογιστών, την ίδια μέρα, επισκευές και συντηρήσεις. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σε θέματα υπολογιστών, για οποιοδήποτε τύπο υπολογιστή καλύπτοντας τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας. Περιλαμβάνουν επισκευές υλικού και λογισμικού, λύσεις ασφαλείας συστημάτων, ασύρματη και ενσύρματη δικτύωση, αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων και λύσεις αφαίρεσης, αποκατάστασης και πρόληψης ιών/spyware για να αναφέρουμε μερικές. Ότι ανάγκη έχετε σε θέματα υπολογιστών η datapro μπορεί να σας βοηθήσει!

Υπάρχει ένας τεχνικός της datapro στην περιοχή μου;

Μην σας απασχολεί αυτό. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλη την Αττική. Επιπλέον προσπαθούμε ο τεχνικός που θα επισκευθεί κάποιο πελάτη να είναι ο ίδιος και τις επόμενες φορές που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες μας αυτός ο πελάτης για να υπάρχει καλύτερη παρακολούθηση των συστημάτων σας, εκτός και αν εσείς για οποιονδήποτε λόγο ζητήσετε κάποιον άλλο τεχνικό.

Είναι εύκολο να κλείσω ραντεβού με κάποιο τεχνικό της datapro;

Πιο εύκολο δεν γίνεται!

Απλά καλέστε μας στο 213-0147094 για να μιλήσετε με έναν φιλικό υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών που θα σας εξηγήσει τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το κόστος, να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να σας κλείσει ένα ραντεβού για την ώρα που σας εξυπηρετεί.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα μετά από αυτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για να σας βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας.

Ποιές ημέρες και ώρες προσφέρονται οι υπηρεσίες της datapro;

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται Δευτέρα έως Σάββατο, 9 π.μ.- 9 μ.μ..

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Πιστεύουμε ότι οι όροι συνεργασίας πρέπει να είναι απλοί και διαφανείς. Έτσι έχουμε ενιαία χρέωση για όλες μας τις υπηρεσίες 20€ ανά ώρα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μία ώρα είναι το ελάχιστο για υπηρεσίες στο χώρο σας, αλλά η πλειοψηφία των εργασιών ολοκληρώνονται σε αυτό το χρόνο. Ωστόσο αν ολοκληρωθεί το άμεσο πρόβλημα σας πριν από την μία ώρα, η datapro θα χαρεί να περάσει το υπόλοιπο της ώρας για τη βελτιστοποίηση του συστήματός σας και για να απαντήσει σε απορίες που μπορεί να έχετε.

Τι καλύπτει αυτή η χρέωση;

Οι υπηρεσίες μας χρεώνονται με βάση το χρόνο που είμαστε στο χώρο σας. Έχουμε δομήσει τις χρεώσεις μας έτσι ώστε να είναι απόλυτα σαφής και διαφανής ο τρόπος χρέωσης. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι μπορεί ο τεχνικός που θα σας επισκεφθεί να εργάζεται ταυτόχρονα σε περισσότερους από έναν υπολογιστές ή προβλήματα χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση αφού η χρέωση γίνεται μόνο με βάση το χρόνο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι φυσικά, η προαναφερόμενη χρέωση δεν περιλαμβάνει υλικό ή λογισμικό που μπορεί να χρειαστεί. Ακόμη σε περίπτωση που για οποιδήποτε λόγο η επισκευή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας θα σας δοθεί μια σταθερή προσφορά για να εγκρίνετε εκ των προτέρων. Καμία έκπληξη ή πρόσθετες χρεώσεις!

Πόσο χρόνο θα πάρει να επιλύσετε το ζήτημα του υπολογιστή μου;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φύση του προβλήματος, ωστόσο, η πλειοψηφία των υπηρεσιών μας στο χώρο σας ολοκληρώνονται εντός μίας ώρας. Εάν η υπηρεσία πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο, ο τεχνικός μας θα σας παρέχει μια εκτίμηση έτσι ώστε να πάρει την έγκρισή σας, ώστε να προχωρήσουμε περαιτέρω. Σας διαβεβαιώνουμε ότι, όπου είναι δυνατόν, οι τεχνικοί μας θα εκτελούν τις υπηρεσίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε να μπορείτε να λειτουργήσετε και πάλι το συντομότερο δυνατό. Εάν είναι αναγκαίο να πάρουμε τον υπολογιστή σας στα εργαστήριά μας για επισκευή, θα σας δοθεί μια σταθερή προσφορά για να εγκρίνετε εκ των προτέρων.

Τι κάνει τους τεχνικούς της datapro τόσο ξεχωριστούς;

Όλοι μας οι τεχνικοί έχουν πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και διαθέτουν πιστοποιήσεις, παρέχοντας προηγμένη γνώση σε όλους τους τομείς των υπολογιστών. Βλέπετε, κάθε ένα από τους τεχνικούς μας έχει επιλεγεί προσεκτικά πριν την ένταξή τους στην ομάδα μας. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, εμπειρία και, πάνω από όλα, μια εξαίρετη προσωπικότητα.

Τι είδους εγγυήση υπηρεσιών προσφέρετε;

Στη datapro , είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή υπηρεσιών. Η επιχείρησή μας έχει χτιστεί πάνω σε αυτή τη δέσμευση. Εγγυόμαστε τις υπηρεσίες μας σε δύο επίπεδα:

 1. Εγγυόμαστε την τεχνογνωσία μας-σε περίπτωση που κάποιος τεχνικός μας δεν είναι σε θέση να διαγνώσει ή να αποκαταστήσει το πρόβλημα, λόγω τεχνικής ανεπάρκειας, τότε έχετε καμία απολύτως  χρέωση. Ωστόσο, εάν διαγνώσουν ένα ελαττωματικό στοιχείο που πρέπει να αντικατασταθεί και εσείς επιλέξετε να μην προχωρήσει τότε η χρέωση ισχύει κανονικά.
 2. Παρακολουθούμε τις υπηρεσίες μας. Αν μας ειδοποιήσετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες που σας δόθηκαν, και η διάγνωσή μας δείχνει ότι οι υπηρεσίες μας δεν ήταν ικανοποιητικές, τότε θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, γρήγορα και χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130147094 κατά το δυνατόν συντομότερα και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε το ζήτημα χωρίς χρέωση. Φυσικά, αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε δεν σχετίζεται με την υπηρεσία που σας παρείχαμε τότε ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις.

Μπορώ να αγοράσω υλικό ή λογισμικό από τη datapro;

Η datapro παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες. Στην περίπτωση που απαιτείται η αγορά κάποιου υλικού, ή αγοράζετε εσείς το υλικό ή το αγοράζουμε εμείς για εσάς από το εμπόριο.

Τι γίνεται αν κάποια επισκευή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί onsite;

Μερικές φορές, όπως στην περίπτωση ανάκτησης δεδομένων, οι υπηρεσίες μας δεν μπορούν να ολοκληρωθούν επι τόπου. Στην περίπτωση αυτή, η datapro θα σας δώσει μια σταθερή προσφορά για την offsite επισκευή του υπολογιστή σας καθώς επίσης θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα σας επιστραφεί. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τη μεταφορά του υπολογιστή προς και από τα εργαστήριά μας.

Προσφέρει η datapro συμβόλαια συντήρησης για τη συνεχή υποστήριξη των επιχειρησιακών πελατών;

Οχι, έχουμε ένα πολύ καλύτερο τρόπο! Θέλουμε να παραμένουμε αυτοί που θα σας υποστηρίζουμε μηχανογραφικά λόγω του ότι εκτιμάτε την αξία μας και όχι με βάση το γεγονός ότι έχετε προπληρώσει κάποιο  συμβόλαιο.

Η datapro προσφέρει εκπαίδευση;

Απολύτως! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε άτυπη εκπαίδευση σε οποιαδήποτε ανάγκη κατάρτισης. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι στην κατάρτιση είτε μεμονομένων ατόμων είτε ομάδων στα περισσότερα θέματα που σχετίζονται με τους υπολογιστές.

7 Λόγοι
για να καλέσετε την Datapro

 • Ερχόμαστε στο χώρο σας

  Ερχόμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο και δίνουμε άμεσα λύση.

 • Εξυπηρέτηση Αυθημερόν

  Έχετε κάποιο επείγον πρόβλημα;
  Μπορούμε να επέμβουμε την ίδια ημέρα.

 • Εγγυημένη Εργασία

  Επιλύουμε κάθε σας πρόβλημα εγγυημένα και αξιόπιστα.

 • PCs,Laptops & Servers

  Οι εξειδικεύμενοι τεχνικοί μας υποστηρίζουν όλες τις τεχνολογίες.

 • Καθορισμένα Ραντεβού

  Καμία αναμονή, τα ραντεβού μας μαζί σας είναι συγκεκριμένα.

 • Χωρίς Ορολογίες,απλά Ελληνικά

  Εξηγούμε σε σας κάθε μας ενέργεια με απλά λόγια.

 • Αξιοπιστία & Εντιμότητα

  Όλες οι απαραίτητες εργασίες γίνονται παρουσία σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Υποστήριξη σε όλη την Αττική
213 014 70 94